Over de Beukers Academy

De Beukers Academy is dé online leerschool over voeding, vitaliteit en een gezonde leefstijl. Het is een online omgeving waar je specifieke lessen kunt “binnenwandelen”, die noemen we masterclasses. Wil je direct bekijken welke onderwerpen we uitlichten? Ga dan naar het aanbod!

Bekijk het aanbod

Wat biedt de Beukers Academy

Het is dé online leerschool over voeding, vitaliteit en een gezonde leefstijl

▶ Zie de Beukers Academy als een groot online schoolgebouw. Binnen deze school vind je allerlei leerprogramma’s die je kunt volgen. Jij beslist zelf waar jij graag meer over wilt weten.

Alle cursussen en masterclasses worden gegeven door specialisten

▶ Je krijgt les van dé gezichten binnen het vakgebied. Natuurlijk van Lot Beukers zelf, maar ook van andere specialisten. Dit zijn dus geen types die zich enkele dagen hebben ingelezen via Wikipedia. 

 

De inhoud van de cursussen en masterclasses is beschikbaar in verschillende formats 

▶ Iedereen heeft een eigen manier van leren. Daarom is de inhoud beschikbaar via video's, hand-outs die je kunt printen met invulopdrachten en een privé podcast! Zo kan je leren op de momenten dat het jou het beste uitkomt.

 

Het leert jou om onafhankelijk te zijn van allerlei goeroes en geeft jou de regie terug over je leven 

▶ De leerprogramma’s bieden jou op een begrijpelijke manier kennis aan wat gebaseerd is op de wetenschap. Informatie die eenvoudig te vertalen is naar jouw eigen leven. Zo kan jij een leefstijl ontwikkelen wat bij jou past en heb jij dus de touwtjes in handen!

Het verschil tussen cursussen en masterclasses

Een cursus is echt een opleiding en kent meerdere onderwerpen binnen een thema.

→ De cursus het Beukers Fundament vertelt je bijvoorbeeld alles wat je moet weten om op een duurzame manier jouw fysieke doelen te rocken én dit vast te houden

Een masterclass leert je in relatief korte tijd alles over een specifiek onderwerp.

→ De masterclass emotie-eten leert je bijvoorbeeld hoe voeding nooit meer jouw ongezonde uitlaatklep word.

Voor wie is de Beukers Academy?

Hier kunnen we kort over zijn: voor iedereen! Niet alleen wanneer jij gewicht wilt verliezen, maar ook wanneer jij je gezondheid en vitaliteit wilt verbeteren.

Toegankelijk voor iedereen

Alle video’s zijn ondertiteld, waardoor doven en slechthorenden ook de masterclasses en cursussen kunnen volgen. 

Lot Beukers

Lot Beukers is ervarings- en voedingsdeskundige, oprichtster van de Beukers Academy, spreker en auteur. Doordat Lot zelf ooit 100 kilo is geweest, een heel inactief leven heeft gehad en een voedingspatroon kende die haar meer energie kostte dan gaf, weet ze als geen ander hoe ze anderen moet helpen een gezonde en vitale leefstijl na te streven.

Wat Lot het belangrijkste vindt, is dat het leven leuk moet blijven en dat je (eet)rust ervaart. Een gezond en vitaal leven hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of saai te zijn. Door deze insteek heeft Lot al duizenden anderen geholpen weer meer geluk en plezier te ervaren in eten en het leven an sich. Alles draait om balans en die leert Lot jou te vinden!

Meer over Lot

    Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Stuur dan een mailtje naar: [email protected]