Gratis webinar!

Afvallen en op gewicht blijven
doe je zo

Afvallen, een gezond gewicht bereiken en nooit meer de strijd aangaan met de kilo's?

Meld je aan voor de gratis webinar

Lot viel 30 kilo af...

en weet dus precies hoe jij dat ook voor elkaar kunt krijgen!

Je beste vriend, die ene collega, een buurvrouw of de oud-klasgenoot die je toevallig tegenkomt in de supermarkt. Allemaal lijken ze moeiteloos af te vallen, en nog veel belangrijker, op gewicht te blijven. Terwijl jij continu in hetzelfde kringetje blijft draaien.

4 kilo eraf, 5 kilo erbij. Broeken met een kleinere maat vol trots in de kast leggen, maar na een emotionele periode ze er met veel verdriet ook weer uit moeten halen. Het doet je pijn en het demotiveert.

Waarom lukt het anderen wél altijd en jou niet? 

Afvallen en op dat gezonde gewicht blijven klinkt onwijs lastig. Misschien zelfs onmogelijk, aangezien je al zoveel geprobeerd hebt.

 Maar geloof ons: als je weet wat je moet doen, is het veel makkelijker dan je nu denkt!

 Het is een kwestie van kennis opdoen en deze op de juiste manier toepassen. Lot laat jou zo duidelijk en transparant mogelijk zien hoe zij dit zelf voor elkaar heeft gekregen en hoe ze ervoor kan zorgen dat jij dit ook kan.

Ik wil (gratis) leren

Lot verloor meer dan 30 kilo… en is dat nog steeds kwijt

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ze kende flinke eetbuien en at zichzelf een weg door haar emoties heen. Dat werkte even, maar deze last werd letterlijk en figuurlijk steeds zwaarder. Ze was, zoals ze dat zo mooi zeggen, een jojo. Eentje die met elke neerwaartse bounce steeds zwaarder en ook ongelukkiger werd.

En toch was Lot er heilig van overtuigd dat er een oplossing moest zijn. Dus sloeg ze de studieboeken open, leerde ze alles wat ze moest weten over gezonde voeding en een fit leven en ging ze aan de slag.

Met zichzelf. Voor zichzelf.

Iedere stap die Lot zette, zette zij voor zichzelf. En zo leerde Lot hoe zij op een gezonde en duurzame manier gewicht kon verliezen. Zonder weer te jojo’en en in oud en herkenbaar gedrag te vervallen.

Ik wil dit ook

In deze gratis webinar leer jij hoe dit ook, helemaal zelf, voor elkaar krijgt

Zonder gekke poeders, vreemde methodes of crash diëten. Alles wat je tijdens de gratis webinar leert, is wetenschappelijk bewezen èn door Lot en de vele leden van de Beukers Familie succesvol in de praktijk gebracht.

Aan het einde van de webinar heb jij dit bereikt

✔ Je begrijpt waar jouw overgewicht vandaan komt en hoe belangrijk de kracht van mindset hierin is.

✔ Je hebt een inkijkje gekregen in de succesvolle afvalmethode van Lot Beukers en daarbij geleerd dat dit de perfecte manier is om duurzaam gewicht te verliezen.

✔ Je weet wat de basisbeginselen zijn om een fit en gezond leven te bereiken en hebt ook handvatten meegekregen om daar direct mee aan de slag te gaan.

Schrijf je direct in

Laat je naam en e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot het waardevolle webinar: "Afvallen en op gewicht blijven doe je zo" 

Over Lot Beukers

Lot Beukers sleepte ooit vele kilo’s overgewicht met zich mee en bestempelde zichzelf als Rupsje Nooit Genoeg. Geen buffet was veilig en geen enkele zak chips bleef langer dan één dag in de kast liggen.

Toen zij wederom door een ondergrens zakte, besloot ze dat het anders moest. Met haar eigen, inmiddels zeer succesvolle en beroemde, methode verloor ze 30 kilo die zij nog steeds kwijt is.

Meer over Lot Beukers

5 sterren

Ik ben op een gezonde manier 22kg afgevallen en voel mij veel energieker. Er valt nog veel winst te behalen, maar zoals Lot zegt: streef niet naar perfectie, maar naar optimalisatie!

Wendy - Beukers Fundament

5 sterren

Lot leert jou niet hoe je moet diëten. Je werkt aan een gezonde levensstijl. En dat werkt! Mijn gezondheid is nu eindelijk verbeterd en geoptimaliseerd

Saskia - Beukers Familie

5 sterren

Dankzij het Beukers Fundament weet ik hoe ik mijn lichaam moet voeden in plaats van vullen. Ik ben daardoor 18 kilo lichter en dat is fantastisch meegenomen! 

Bernice - Beukers Fundament