De Beukers
Coaching Club

Wanneer jij een doel hebt, kun je het alleen zien te bereiken. Alleen samen sta je sterker en daarom is het doeltreffender om je krachten te bundelen met ‘Lot’genoten! Sparren, elkaar oppeppen en onderling betrouwbare informatie uitwisselen. Daar staat de Beukers Coaching Club voor!

Meld je direct aan

Omring jezelf met medebeukers

De Beukers Coaching Club is een besloten community in Discord en enkel toegankelijk met een lidmaatschap. In deze omgeving ben je omringd door medebeukers die graag hun leefstijl willen optimaliseren en kwaliteit van leven willen verbeteren. Hier is er geen ruimte voor bullshit! Met zijn allen streven we naar loskomen uit de dieetcultuur binnen een veilige omgeving waarin jij de kans hebt om op je eigen tempo alles eruit te halen wat erin zit.

Online Groepscoaching

Wanneer jij een fysiek doel hebt, is het fijn om vragen te kunnen stellen en je strubbelingen te delen met een coach. Echter, wanneer je een gerenommeerde en goede coach wil, ben je tegenwoordig vaak minimaal €150 per maand kwijt en dan heb je vaak slechts één contactmoment in de week. Voor velen is één-op-één begeleiding zodoende een stap te ver en (financieel) niet mogelijk of wenselijk.

Daarom bied ik met deze Beukers Coaching Club een mooie tussenstap! Iedere week hosten mijn vriendin (en tevens voedingsdeskundige) Else en ik twee keer een livesessie. Dit gaat via YouTube of door middel van een radiosessie in Discord. Tijdens deze sessies kan jij al jouw persoonlijke vragen stellen die jou verder helpen in het proces. Zie het dus als een soort coaching!

Ook ontvang jij iedere dag exclusieve content die bijdragen aan het behalen van jouw doelen en wensen en elke week verschijnt er in de Beukers Coaching Club een hand-out die gaat over een specifiek onderwerp binnen longevity: het gezond en vitaal oud worden.

De Coaching Club in Discord

Ben je lid geworden van de Beukers Coaching Club? Dan krijg je toegang tot onze Discord omgeving! Hier staan verschillende kanalen waarin je berichten van Else en mij ontvangt. Ook zijn er kanalen te vinden waarin je met andere clubleden samen kunt komen. Dit is overigens geen must! Je bepaalt namelijk zelf welke kanalen je volgt en of je met de andere leden wilt connecten. Dit laatste juichen wij toe, want.. samen staan we sterker! En hoe fijn is het om support en herkenning te vinden in iets wat soms zo alleen voelt.

Ik start vandaag

Maandelijkse livesessie

Iedere eerste zondag van de maand met een live chat voor al jouw (coachings)vragen

Wekelijkse radiosessie

2 x per week met een live chat voor al jouw (coachings)vragen

Beukers' Brabbel

Met belangrijke lessen over voeding, beweging, mindset

Krijg steun en motivatie

Van ‘Lot’genoten

Exclusieve berichten

Die jou helpen en ondersteunen tijdens het behalen van je doelen en wensen

Geen ruimte voor bullshit

Geen excuses. Schouders eronder en gaan voor die resultaten.

Clubleden aan het woord

5 sterren

Best een beetje trots! Volg nu 2 weken Lot, zit in de Beukers Coaching Club en ben van 96,2 naar 94,5 gegaan. Incl menstruatie week. Zo fijn om wat bewuster en voedzamer te eten.

Jolein | Jan. 2024

5 sterren

Inmiddels 2 maanden in de Beukers Coaching Club en ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen...Het ook het fundament aangeschaft en ben bezig met de kickstart. Eerste kleine doel is bereikt: 5KG eraf! Op naar de volgende.

Simone | Jan. 2024

5 sterren

Ben nu 11 weken in een negatieve energiebalans.. -4kg en buikomvang -8cm. Zo blij! En dan met een traagwerkende schildklier, PCOS en beginnende overgang. Het gaat langzaam, maar he er is resultaat en dat voelt goed.

Helena | Nov. 2023

Meld je nu aan wanneer jij

 • Omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.

 • De kanalen wilt uitpluizen waar Else en ik onze belangrijke informatie delen en tot je wilt nemen wat voor jou van toepassing is.

 • Zin hebt om twee keer in de week naar een radio- en livesessie te luisteren (dit kunt je terugkijken en terug luisteren) waarin allerlei waardevolle lessen voorbijkomen.

 • En je eventueel daarin vragen wilt stellen waar jij benieuwd naar bent of tegenaan loopt, om zo nog meer uit jouw proces te halen.

 • Op deze manier dus je doelen wilt rocken en los wilt komen van de dieetcultuur.

 • En dat allemaal in een omgeving waarin er enkel ruimte is voor respect, liefde en veel gezelligheid!.

De Coaching Club is niet geschikt voor jou wanneer jij

 • Niet omringd wilt zijn door mede beukers die hun leefstijl willen optimaliseren.
 • Verwacht aan je handje meegenomen te worden om alle waardevolle tips en info te vergaren
 • Niet op de (eventueel harde) waarheid zit te wachten en snel op je teentjes getrapt bent
 • Last hebt van veel geklets en prikkels
 • En dus eigenlijk voor een prikkie op zoek bent naar één-op-één coaching

Join the Coaching Club!

In de Beukers Coaching Club delen wij waardevolle tips en hebben wij echte aandacht voor jullie. Om deze persoonlijke benadering vast te houden, willen wij iedereen de kans geven om rustig kennis te maken met de omgeving en de clubleden.

Daarom gooien we slechts gefaseerd de deuren naar de Coaching Club open. Wil jij je graag aanmelden, maar is inschrijving nu niet mogelijk? Houd dan mijn Instagram goed in de gaten! Hier meld ik het direct wanneer de deuren weer opengaan.

Lidmaatschap

€10 per maand

 • Maandelijks opzegbaar
 • 2x per week coachingsessies
 • Wekelijks een leerzame hand-out
 • Vind support bij gelijkgestemden
 • Exclusieve, unieke en leerzame content
Het is op dit moment niet mogelijk om je aan te melden voor de Beukers Coaching Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar: [email protected]!

Veelgestelde vragen